Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №30 (2016)

Газета панорама №30 (2016)

Розбірки між «мукачівськими» та «тячівськими» із застосуванням зброї на АЗС у Солотвині стали головною темою свіжого номеру газети «Панорама». Детально про конфлікт та до чого він призвів у викладі кореспондентів видання.

ВІДЕО ДНЯ

Цікава публікація про «робінзона» Тараса Данилича із Дубринич. Історія появи цього матеріалу  дещо незвична. Чим саме? Дізнайтесь, прочитавши авторську статтю Василя Гарагонича.

1 Вересня по-мукачівськи… Старт нового навчального року є іспитом не лише для школярів, але й для педагогічних колективів та керівництва міста, адже щороку перед ними постають нові виклики. Чи здали іспит у контексті підготовки освітніх закладів до навчального року міські урядники? Відповідь шукав Андрій Слохіняк.

Реклама

На початку другої половини минулого століття, перебуваючи у Закарпатті, відомий американський художник і письменник Роквел Кент настільки був вражений навколишньою красою, що у захопленні напророчив Срібній землі народження щороку художника, поета чи артиста, кожного з яких чекає світла доля. У дні 25-річчя Незалеж­ності України цікаво прослідкувати, чи збу­лось пророцтво знаменитого заокеанського гостя. І не на фоні цілої держави, а на прикладі звичайної, і не зовсім, закарпатської родини Свалявчи­ків з обласного центру.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно