Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №36 (2017)

Газета панорама №36 (2017)

У кожної людини є своє улюблене захоплення. І воно приносить як мо­ральне, так, часом, і ма­теріальне задоволення. Історія нашого героя почалась ще з самого дитинства. Але й досі вона вражає. Розповідаємо детально на стор. 5.

ВІДЕО ДНЯ

Побачив світ українсько-англійський дво­мовний альбом-каталог під назвою: «Петро Свалявчик. Живопис». У понад півсотсторінковому видан­ні представлені мистецькі роботи молодого маляра і викладача Закарпатської академії мистецтв Петра Свалявчика. Шеф-редактор «Панорама Медіа Групи» у свіжому номері розповідає про цю подію.

Ще менше року на Закарпатті існує Полян­ська об’єднана громада, яка ввібрала кілька сіл Свалявщини: Поляну, Уклин, Плоске, Оленьо­во, Яківське, Павлово, Плоский Потік, Родників­ку та Родникову Гуту. І за цей час у громаді вже підбили невеликі підсум­ки: журналістам розпо­віли про перші фінан­сові та інфраструктурні досягнення та здобутки, про перспективи розви­тку туристично-рекре­аційної галузі на тери­торії ОТГ, а також про міжнародну співпрацю та амбітні міжнародні проекти, аналогам яких в Україні немає.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно