Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №48 (2017)

Газета панорама №48 (2017)

За Східним календа­рем 2018 рік – рік Жов­того Земляного Собаки. Тварина славиться сво­єю відданістю, працьови­тістю та завзятістю. Чого ж очікувати у наступному році? Деталі – на шпальтах свіжого номеру.

ВІДЕО ДНЯ

Кількість підприємств із багаторічною історі­єю у Мукачеві можна порахувати на пальцях однієї руки. Зараз у місті над Латорицею залишилося дуже мало підприємств, які працю­ють вже кілька десятків років. Серед тих, хто вистояв, хто зумів по­долати всі труднощі і продовжити працювати – «Точприлад». Розповідаємо про 50-літній ювілей підприємства.

«Мистецький туризм на Закарпатті» – під та­кою назвою до Дня Свя­того Миколая в одному з ужгородських видав­ництв побачила світ нова книга. Її автор – профе­сор кафедри туристич­ної інфраструктури та сервісу Ужгородського національного універси­тету Василь Гарагонич підготував цікаве видан­ня, присвячене розви­тку цього специфічного сегменту туристичної діяльності.

Реклама

Окрім того, через газету «Панорама» виявили бажання привітати краян з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим численні підприємства краю, депутати, держслужбовці та ін. Добрі слова подяки за роботу та побажання на рік прийдешній – у свіжому номері.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно