Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №2 (2018)

Газета панорама №2 (2018)

З 1 квітня має бути переглянута ціна на газ для населення. І хоча прем’єр запевняє, що здорожчання газу не відбудеться, враховуючи, що в останні роки тари­фи на комунальні платежі лише зрос­тали, подібні заяви викликають скеп­сис. Розповідаємо про це.

ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті діють чимало шкіл, мовою навчання яких є не лише українська. Є спеціалізовані угорськомовні, словаць­комовні, румуномовні шкільні навчальні заклади. Однак і в україномовних навчальних закладах учні цікавляться культурою, тра­диціями та мовами сусідніх країн. Свого часу ми розпові­дали про вивчення польської мови в Ужгородській ЗОШ №5, як другої іноземної. Та учні інших трьох шкіл За­карпаття, а саме Ужгород­ської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Мукачівського НВК № 6 та Свалявської ЗОШ І-ІІІ сту­пенів №1 опановують іншу близьку слов’янську мову – чеську. Газета «Панорама» поцікавилась, як діти вивча­ють цю мову.

Прикордонне розта­шування відкриває бага­то різних можливостей не лише для цілого регі­ону, але й для окремих його громад. Це вже давно зрозуміла грома­да прикордонного села Велятино Хустського району, яка протягом кількох років активно співпрацює з партнера­ми з Румунії – країни, біля кордону якої і роз­ташоване село.

Реклама

Закарпатська облас­на дитяча лікарня, яка розташована у Мукачеві, розпочала новий 2018-й рік з приємної новини. Дах інфекційного відді­лення медичного закла­ду, який був пошкодже­ний внаслідок сильного градобою, був відновле­ний. Детальніше – у свіжому номері.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно