Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №3 (2018)

Газета панорама №3 (2018)

Для багатьох життя по той бік України – це або заробітки, або мож­ливість суттєво змінити своє життя. Наша героїня увесь 2017-й рік пробула у Німеччині. Журналістка за фахом, мандрів­ниця в душі, патріотка в серці Валерія Зенинець вважає: закор­донні поїздки, життя та робота в чужій країні – це інвестиція. Це вклад молодого прогресивного покоління українців у щасливе майбутнє та інноваційний поступ Європейської України. Про те, як змінюється молодь, журналіст «Панорами» і поговорив з нею.

ВІДЕО ДНЯ

З 1 січня 2018 року далеко не всі громадя­ни, яким виповнилося 60 років, можуть піти на відпочинок і отримувати пенсію. Тим, хто досяг пенсійного віку, але не має відповідного стажу, пенсію не призначать. Вони можуть розраховувати лише на тимчасову соціальну допомогу. І то не всі, а лише ті, хто має не менше 15 років трудового стажу. Розповідаємо детальніше.

У селі Вилок на За­карпатті після уроків 8-класницю перестрі­ла та побила 10-клас­ниця. Цій дівчині не сподобалося, як мен­ша задивляється на хлопця, котрий подо­бається старшоклас­ниці. Описуємо резонансну подію.

Реклама

Минулого року ліки в Україні подорожчали на 20%. Нове подо­рожчання відбудеть­ся і в 2018 році, воно пов’язане із стрибка­ми валюти. Таким чином ліки можуть подорожчати в середньому на 20-25%.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно