Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №16 (2018)

Газета панорама №16 (2018)

«Як закарпатець став свідком трагедії «Титаніка» – інтригуюча стаття про людину, яка була пасажи­ром судна «Карпатія», яке першим прийшло на допо­могу тонучому кораблю. Юрій Курта – саме так звати чоловіка, слова якого переповідає онук – казав, що це було страшне і моторошне видовище. Ко­рабель був перевернутий догори дригом. Були видні уламки, плоти, дошки. Був плач, рев і стогін… Більше – у свіжому номері «Панорами».

ВІДЕО ДНЯ

В Ужгороді у Закарпат­ському музеї народної архітектури та побуту відкрили виставку уні­кальних мікромініатюр "Восьме чудо світу". Серед експонатів – найменший у світі портрет Мони Лізи, яку український скульптор-мікро­мініатюрист Володимир Ка­зарян малював олійними фар­бами на зрізі рисового зерна пензлем з 1/100 частини волос­ся. Розповідаємо про це.

Нещодавно у міжнародному видавництві LAP (LAMBERT Academic Publishing) побачила світ нова монографія професора кафедри туристичної інфра­структури та сервісу факуль­тету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ, доктора історичних наук, заслужено­го працівника освіти України Василя Гарагонича «Спів­робітництво молоді прикор­донних областей України і су­сідніх країн». До речі, це вже сьома монографія науковця і перша, видана за кордоном. Детально – на шпальтах тижневика.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно