Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний водій спричинив ДТП

П’яний водій спричинив ДТП

У суботу та неділю, 7 та 8 жовтня, з 18 постанов про водіння в нетерезому стані, які склали працівники поліції Закарпаття, 6 – в Хустському районі. У п’яти випадках водіїв зупиняли за несправність світлових габаритів. З них чотирьох нетверезих водіїв викрито безпосередньо у райцентрі, ще одного – в селі Драгово.

ВІДЕО ДНЯ

Крім цього, на трасі Мукачево-Рогатин-Львів в Хустському районі співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили «Mitsubishi» за те, що водій був не пристебнутий паском безпеки.

Поліція Виноградівщини задокументувала п’яного водія з 2,4 проміле алкоголю в крові після ДТП. «ВАЗ-2101» в райцентрі не впорався з керуванням та в’їхав в електроопору. Ще двох нетверезих водіїв у Виноградівському районі зупинили в селі Олешник та в райцентрі. В обох випадках автомобілі зупинили за несправність фар, – інформують у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Читайте також: Смертельна ДТП: під колесами авто загинув чоловік

У селі Дусино Свалявського району поліція склала протоколи за ст. 130 КУпАП відразу на двох чоловіків з одного авто. «ВАЗ-21099» правоохоронці зупинили через те, що автомобіль мчався населеним пунктом з шаленою швидкістю та з кількістю пасажирів, що перевищує допустиму норму. Поліція встановила, що водій не був власником авто.

Реклама

Компанія відпочивала у одному із сільській барів району і чоловік, що приїхав на «ВАЗ», випив багато алкоголю і передав кермо товаришу, який спожив менше – 150 грамів горілки. Як і водіння в нетверезому стані, так і передача транспортного засобу п’яному водію є порушенням ст. 130 КУпАП, про що і складено відповідні адмінматеріали.

Крім цього поліція задокументувала п’яних водіїв в селах Велика Добронь Ужгородського району, селах Страбичово та Залужжя Мукачівського району, між селами Чумальово-Дулово Тячівського району, в Іршаві та на трасі від райцентру до села Сільце та селі вехнє Водяне Рахівського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно