Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День відкритих дверей провели в УжНУ

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Ужгородському національному університеті – День відкритих дверей. Урочиста зустріч із майже шістьма сотнями майбутніх випускників освітніх закладів міста відбулася в ректораті вишу. На захід завітали керівники шкіл, проректори, декани та викладачі факультетів.

Розпочали зустріч із вітального слова ректора УжНУ Володимира Смоланки, який зазначив: «Торік ми вперше провели зустріч із учнями ужгородських шкіл і вирішили зробити це традицією. Тому радий вітати, я сподіваюся, наших майбутніх студентів, а також присутніх тут партнерів з Ужгородської міської ради, з якими в нас хороша співпраця. Навчання в УжНУ дає змогу не тільки здобувати нові знання, а й подорожувати, знайомитися з цікавими людьми, отримувати нових друзів».

Реклама
Читайте також:
Студенти УжНУ стажуватимуться в Ужгородській міській раді

Володимир Іванович додав, що УжНУ має близько сотні іноземних партнерів-вишів: від країн-сусідок до США. Ректор також привітав тих учнів ужгородських шкіл, які цьогоріч стали переможцями обласних олімпіад, показали високий рівень у Малій академії наук України.

Реклама

До школярів звернувся й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. Далі школярі поїхали на факультети, які їх цікавлять. Майбутні абітурієнти змогли поспілкуватися з керівництвом університету, викладачами, керівниками органів студентського самоврядування, представниками компаній-роботодавців, студентами. А також отримали інформацію про умови вступу до вишу у 2019 році, консультації щодо новацій вступної кампанії, більше дізнатися про міжнародні освітні проекти і програми та студентське дозвілля.

Нагадаємо, нещодавно студент УжНУ створив дещо унікальне.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно