Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах
День народження – це найголовніший день для кожної людини. Тому підібрати гарне привітання з Днем народження імениннику – чи не найголовніший обов’язок людини, яка вітає.

Звісно, вітання з 28 або 48 роком сприймаються не так радісно, як привітання з дев’ятнадцятиріччям. Крім того, за нескінченною метушнею ми іноді просто не знаходимо часу для того, щоб зібрати родичів та друзів. Саме тому привітання на словах або повідомленням СМС, листівка або вітання через корпоративну пошту настільки важливі.

ВІДЕО ДНЯ

І знаєте, якщо у вас є дівчина, друг або подруга, сестра, брат або кума, вам тим паче потрібно приготувати для них такі привітання, щоб вони відчули свято. Хоча б просто вітання на словах.

Читайте також:
Оригінальний подарунок на 8 Березня. Що подарувати мамі, дівчині, жінці?
Реклама

День народження – це те свято, коли кожен з нас чекає уваги з боку близьких і знайомих. Скільки б раз людина не говорила про те, що, мовляв, мені той День народження і не снився… Все одно маленька дитина, життєсяйна та життєрадісна, яка жива десь всередині дорослих і заклопотаних нас, обов’язково посміхнеться!

День народження

Реклама
Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 01

Вітання з Днем народження – це не тільки соціальна умовність, з якою ми звиклись. Ці привітання – надважлива традиція, яка живе в нашому суспільстві довгі роки. Крім того, в більшості світових культур це свято вважається особливим, тому може і справді краще його не пропускати?

У будь-якому випадку, якщо ви відкрили цю статтю, читаєте її, ви шукаєте відповідь на питання про те, як привітати з Днем ​​народження подругу або друга, кума, куму, родича або кохану людину – жінку чи чоловіка. Тому ми не будемо вас розчаровувати – нижче кращі унікальні привітання з Днем народження, які ви більш ніде не знайдете.

Реклама

Але до того давайте все ж зрозуміємо, чому привітання з Днем ​​народження в прозі чи у віршах через СМС або Інтернет настільки важливі. Не кажучи вже про подарунки і листівки.

Вітання з Днем народження як божественна магія щастя

Давайте поговоримо про фізику? Не очікували? Не будемо заглиблюватися в кулуари формул і теоретичних основ, скажемо тільки те, що не так давно була доведена можливість миттєвої передачі інформації, незалежно від дальності розташування об’єктів. Деякі вважають це одним з нових доказів існування Бога. Ми не будемо влазити в релігійні теми також, просто озвучимо найголовніше: думки матеріальні. Думки однієї людини дійсно діють на енергетику іншої.

Вітання з Днем народження

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 02

Якщо в День народження ви надішлете привітання дівчині чи мужчині, побажаєте з усією душею, з усією щирістю подрузі або другові, куму або кумі, коханим жінці або мужчині щастя здоров’я, матеріального достатку і загального благополуччя, є дуже багато шансів, що в цієї людини справи дійсно будуть складатися просто чудово.

День народження – це особливий день, коли на енергетичному рівні, якщо ви звичайно в це вірите, будь-яка жінка чи мужчина особливо чутливі.

Недарма деякі культури навіть приховували справжні дні народження і справжнє ім’я людини. Звичайно, зовсім вірити в такі забобони ми не будемо, але якщо ви бажаєте добра близькій людині, його варто привітати красиво та цікаво.

Реклама

Все, тепер точно нарешті дійшли. Українські привітання з Днем народження — чи є місце традиціям в сучасному світі? Давайте розбиратися.

Традиційні українські привітання з Днем народження

Українські привітання з Днем народження

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 03

В Україні традицій приховувати справжній День народження немає, але крім цього свята відзначають ще й День ангела. Як правило, дитину назвали на честь святого покровителя.

Майже забута, але цікава традиція, яку ми можемо згадати, – це привітання у вигляді прочуханки лозиною на межі. Робилося це для того, щоб дитина знала, де знаходиться межа дозволеного і недозволеного. Звичайно, вітання таке робили це батьки не боляче, люблячи.

Потім в колі сім’ї збиралися всі родичі, накрився багатий стіл. Якщо День народження припадає на піст, накривали стіл з пісними стравами. Якщо іменинник був щасливчиком, і його свято припадало на скоромні дні, розпивалися алкогольні напої і готувалися м’ясні страви. Всі тости, вимовлені за столом, – це привітання іменинника.

Читайте також:
Що подарувати на День святого Валентина: кілька ідей до Дня закоханих
Реклама

Традиційні українські привітання з Днем Народження це – побажання щастя, добра, благополуччя і здоров’я. Дарували гроші і цінні подарунки.

Зараз теж прийнято дарувати гроші і цінні подарунки, але ще, крім цього, прийнято говорити вітання з Днем ​​народження усно або ж писати приємні слова на листівці чи у СМС. Саме для того, щоб ви змогли привітати своїх близьких людей, кохану дівчину чи родича, не тільки багато, а й красиво, ми підготували для вас традиційні українські привітання з Днем народження. Читайте, переписуйте, додавайте щось своє.

Привітання подруги з Днем народження

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 04

Українські привітання подруги з Днем народження

Що б ми робили без подруг та друзів! Саме тому ми знайшли кращі привітання з Днем народження для наших товаришів.

***

Світи як Сонце, радій немов весняний день! Кохання тобі великого, щастя безмежного та безкрайньої блакиті неба. Нехай мрії збуваються, а усе погане хай відносить вітер.

Реклама

Вітаю тебе подруго, ти дивовижна!

***

Вітаю тебе, моя подруго, з твоїм святом. Хай сонце світить яскравіше починаючи з цього дня і в майбутньому. Нехай на небі твоїх звершень не буде жодної хмари.

Дорога моя, прийми щирі поздоровлення з Днем народження! Нехай твоє життя буде таким же прекрасним, як і ти сама!

Ти дуже сильна і красива людина, яка мене навчила відчувати щастя. Саме тому я пишаюся тобою, твоєю дружбою. Мені ти майже сестра.

Кажу привітання своїми словами з Днем Народження, тому що писати вірші і говорити красиво не вмію. Просто знай, що я щаслива нашому знайомству і дуже ціную нашу дружбу. Обіймаю тебе міцно!

Люба подруго! Ми вчилися з тобою в одному класі, потім наші доріжки трохи розійшлися. І тепер, коли після школи пройшло стільки років, спогади про наші колишні дивацтва гріють мені душу. Я вітаю тебе, бажаю тобі здоров’я, міцного сімейного щастя, удачі в кар’єрі. Я рада, що ми перетнулися на нашому життєвому шляху знов, і тому тепер не хочу тебе більш втрачати.

Реклама
Читайте також:
В Україні у травні може з’явитися ще один вихідний день: відома дата

Будь безмежно щаслива, дорога моя людино! Будь завжди такою, моя шкільна подруго.

Надсилаю тобі привітання СМС, бо чекаю на запрошення! Ті класна дівчина, ти смішна та прикольна, ти лідер! Будь завжди такою, а ще бажаю тобі знайти своє кохання. А потім запросити мене на весілля! Вітаю тебе, (ім’я)!

Аня, Анічка, Анютка! Ми з тобою так давно не бачились і ось я прийшла на твій ювілей. Яка ж ти красива, твої сині очі блищать немов небесні зірки, твій рум’янець мерехтить, як ранкова зоря! Так, не часто одна дівчина говорить інший такі компліменти, але ти справжня красуня! Тобою можна милуватися, тому я дуже хочу, щоб ти залишалася такою чудовою завжди!

Вітання подрузі

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 05

А ще я хочу привітати тебе і побажати величезного здоров’я, простого людського щастя, величезної любові і всього най-найкращого, що є в світі!

Реклама

Наші подруги – це ті, хто допомагає нам вирішувати всі життєві проблеми, тому залишатися осторонь не варто. Привітання з Днем народження подрузі — це не тільки данина традиціям, але й шанс зробити її більш щасливою в цьому житті.

Прикольні привітання з Днем народження подрузі та другу, куму та кумі в прозі і віршах

Жартівливі поздоровлення – це завжди актуально. Особливо, якщо вони призначені для друга або подруги. Вони можуть бути у прозі, а можуть — у віршах. Їх можна відправляти СМС, а можна сказати словами.

Прикольні привітання з Днем народження

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 06

 ***

Дорогенька! Ми з тобою багато разом пережили!

Скільки було разом випито, скільки виплакано, скільки з’їдено шкідливих тістечок! Ти знаєш всі мої секрети, зі мною ділишся усіма своїми найпотаємнішими таємницями. Наприклад, як невдало шкопиртнула біля роботи або порвала штанці в тролейбусі. Я ніколи нікому про це не розказувала і не розкажу.

Реклама

А якщо без жартів, такої близької людини, яка мене ніколи не підведе, у мене більше немає. Ти завжди була, є і будеш єдиною берегинею моєї душі, найбажанішим гостем в моєму домі, головним другом у моєму житті. Привітання тобі зі святом. Будь такою ж чудовою, радісною і чарівною, яка ти є зараз, завжди!

***

Живи сто років, будь красива,

Завжди охайна і щаслива,

Працюй, кохай, тримай фасон,

Не забувай здоровий сон!

Я з Днем народин ось вітаю,

Реклама

Як кажуть, радості бажаю!

Подарунок на День народження

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 07

***

Валентино! Ми з тобою дружимо вже понад 10 років, ми разом ходили на прогулянки після школи, коли ти ще була дівчиною. Ми ділилися кращими своїми речами, коли збиралися на побачення. Разом робили маски від підліткових вугрів, а коли прийшов час змінювати інгредієнти на ті, що допомагають від зморшок, ти перша про це мені сказала.

Ми разом вибирали весільну сукню для однієї з нас і жодна не заздрила!

Та якщо без жартів, мені здається, я знаю тебе все своє життя. Тому мені хочеться тобі сказати про те, наскільки я рада, що ти, така людина як ти, є в моєму житті. Я можу тобі в усьому довіритись і точно знаю, що не пошкодую про це ніколи.

Реклама

Так, саме тому я вітаю тебе, бажаю, як і всі в цей день, тобі тільки найкращого. Але може бути, я зараз можу сказати тобі те, що ніколи ніхто не говорив? Важливіше за тебе саму, твої емоції, важливіше за твої бажання для тебе нічого не повинно бути. Хай всі незгодні йдуть полем, я вкажу шлях. Бо ти заслуговуєш всього найкращого! Вітаю тебе, рідна.

Читайте також:
Термальні басейни Угорщини: ціни на квитки, як доїхати та практичні поради

 ***

Великої радості, маленької туги,

Красивих пісень і приємного друга,

Хорошого сексу та тільки дивись,

Щоб не пропустила того, хто б женивсь!

Реклама

Прикольне привітання другу в День народження, звичайно, повинно бути трохи коротше. Мужчина взагалі не дуже любить довго розмовляти, але йому притаманне прагнення відчувати себе особливим, тому давайте без зайвих слів.

***

Бажаю злагоди, благополуччя, гарного здоров’я та всіляких гараздів!

Щоб лихо оминало, а щастя припікало!

***

Що тобі я можу побажати?

Живи, як годиться,

Реклама

І років багато!

Багато пісень і багато азарту,

Багато дарунків і щастя під край!

А шлях свій та долю ти сам обирай!

Не стій там в куточку як справжній той пень!

Бо це все ж твій день!

Відвертого сміху

Реклама

Тримай тільки стріху!

***

Дружбанчику! Хай в тебе ніколи не буде нової квартири, машини, медичного страхування та коханок. Ось такі хочу тобі сказати привітання. А натомість хай буде новий двоповерховий дім з басейном, власний літак та залізне здоров’я. Щоб тобі ніякі страховки не були потрібні. А ще – єдиного кохання тобі, класну жінку, яка буде з тобою завжди!

Вітаю, будь здоров!

Подарунок другові

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 08

***

Реклама

Ну, що (ім’я)! Старий тепер вже став?

Двадцятий рік – то, знаєш, круто!

Скоріше б біля хати став

Твій мерседес. Щоб твій був суто.

Бажаю кралю, або дві…

На хитрих тільки не ведися,

Тоді все буде … хо-ро-шо!

Реклама

Життя таке, впав – підведися.

І точно буде хо-ро-шо!

Вітаю, друг! Грошей та щастя!

В Інтернеті можна знайти величезну кількість привітання з Днем народження, смішні, прикольні та ліричні, для СМС або для листівок. Але краще, якщо ви прочитаєте, отримаєте натхнення і додасте щось своє. Адже краще за вас ніхто не знає вашої близької людини. Ніхто не зможе знайти ті слова, які будуть звертатися до глибин саме її серця. Вітання, вони повинні завжди підходити під характер людини.

Добре, тепер настав час подивитися на ті привітання, якими можна вітати кохану жінку, дівчину і коханого мужчину чи хлопця.

Вітання з Днем народження своїми словами коханій жінці

Вітання з Днем народження своїми словами

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 09
Реклама

Якщо ви пишете вітання з Днем ​​народження своїй коханій жінці, дружині, дівчині акцентувати увагу треба на тому, що Ви хочете їй побажати. Тут потрібно більше уваги приділяти привітанням, де звучатиме постійне нагадування про те, що вона унікальна, цікава, неповторна. А головне, кохана.

***

Моя жінко, кохана дружино, рідна подруго, найрідніша в моєму житті людина! Я безмірно радий тому, що в цьому житті ми йдемо разом! Я просто шаленію тому, що мені пощастило зустріти таку ніжну жінку. Спасибі тобі за все, за кожен прожитий день, за кожну хвилину, за кожен прожитий рік разом. Прости мене, якщо я колись тебе ображав. Просто знай, що не дивлячись ні на що, я тебе люблю. Люблю завжди і це ніколи не зміниться.

Зі святом, найкраща жінка в світі!

Читайте також:
Топ-7 яскравих місць у Закарпатті: куди поїхати й що побачити?

***

Моя дівчино! Коли ми почали зустрічатися, я не вірив своєму щастю! Я літав наче на крилах! Кожного дня відкриваю в тобі щось нове, кожного дня дивуюся твоїй унікальності та твоєму шарму!

Реклама

Ті краща за всіх, будь завжди такою! Кохаю свою коханочку!

***

Квіточко моя, коли я дивлюся твої очі, і бачу в них Всесвіт. Коли я чую твій голос, я чую в ньому пісні янголів. Коли я тримаю тебе за руку, я впевнений, не буває сильнішого і ніжнішого почуття, ніж те, яке я відчуваю до тебе.

З днем ​​народження, кохана, Квітни, Радій, Живи!

А я зроблю так, щоб тебе не торкнулася жодна проблема, щоб жодна сльозинка не скотилась з твоїх очей. Я буду поруч з тобою кам’яною стіною, надійною опорою, сильною людиною, яка ніколи не дасть проблемам похитнути твою впевненість і не дозволить тобі навіть засмутитися. Я не всесильний бог, але я буду намагатися.

Зі святом, (ім’я), я пишаюся тим, що ти у мене є.

Жінки повинні відчувати себе бажаними та коханими, отже допоможіть їм з цим! Зробіть їм привітання, щоб цей день запам’ятався назавжди!

Реклама

Привітання з Днем народження своїми словами мужчині

Привітання з Днем народження мужчині

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 10

Як вже було сказано, привітання мужчині повинне бути коротшим, щоб вмістилося в СМС. А як казати? Мужчині завжди потрібно знати, що ви ним пишаєтесь, що ви вважаєте його лідером. Ось з цього ракурсу треба і готувати привітання.

***

Коханий мій чоловіче! Ти захищаєш мене від усіх життєвих труднощів, де б я не була, завжди відчуваю твою підтримку. І сьогодні в черговий раз я хочу тобі сказати те, наскільки я це ціную...

Моє привітання з Днем народження — це побажання успіхів у кар’єрі, міцного здоров’я та гарної вдачі. Вітання тобі, моє Світло!

***

Реклама

Любий, ми познайомилися не так давно, а ти вже став для мене найкращим. Дякую за твою щирість, за твою чесність і за сяйво нашого кохання.

Сили тобі, наснаги на нові звершення і просто щастя! Вітаю тебе, (ім’я)!

Читайте також:
Новорічні привітання 2022: красиві короткі привітання з Новим роком

 ***

З НОВИМ РОКОМ, коханий мій! З новим роком твого життя! Ти знаєш. наскільки сильна в мене інтуїція. Зараз вона підказує, що тепер все буде добре. Чому? Тому що ми є один у одного, а разом ми сила!

Вітаю тебе, любий!

***

Реклама

Любий мій, прекрасний мій ім’я! Ти ідеальний батько, ніжний чоловік, успішний керівник та гарний син. Чи бува таке? Так! І ти цьому приклад!

Надсилаю тобі свої привітання з часточкою своєї душі! Люблю!

Кохання — це великий дар. Тому не втрачайте його, підживлюйте теплими словами та романтикою! Коли, якщо не сьогодні?

Привітання з Днем народження сестрі, брату, куму або кумі у прозі
Вітання сестрі, брату, куму чи кумі з Днем народження повинно бути веселим і теплим. Зрештою, ці родичі як правило є нашими найближчими друзями. Так що давайте подивимося, якого типу можуть бути українські привітання з Днем ​​народження для таких наших близьких людей.

 Поздоровлення сестрі від сестри

Поздоровлення сестрі

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 11

Дорога сестричка, кажуть, що родичів не вибирають. Що можна вибрати друзів, подруг, а родичів Всесвіт нам просто видає. Так ось, мені здається що у нас з тобою це не зовсім так. Мені здається, що коли ми з тобою ще не народилися, ми вибрали одна одну. Такого близької людини, такої рідної, з ким можна і посумувати, і посміятися просто більше немає. Ти підтримаєш у будь-яку хвилину, вдень і вночі. Справді, такого друга відшукати дуже складно. Тому мені дійсно пощастило, що у мене є така чудова кровна сестра. Щастя тобі дорога, жіночого великого щастя. Здоров’я, пишного настрою, багато грошей. Загалом, все тобі зичу, що ти сама собі хочеш побажати.

Реклама

Вітання сестрі від брата

Мила сестричко! Ти така тендітна, така маленька і ніжна, що мені завжди хочеться тебе захищати і оберігати, і я буду це робити, тому що я тебе дуже люблю. Живи щасливим, здоровим, веселим життям. І знай, я завжди буду поруч, якщо що.

З Днем народження!

Поздоровлення братові від сестри

Поздоровлення братові

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 12

Ти мене завжди захищав, іноді справедливо лаяв, іноді підтримував. Тільки до тебе я можу прийти і розповісти все, якщо влізу в якусь дурницю. Тільки ти мене завжди підтримаєш.

Зі святом тебе брате! Ти найкращий!..

Вітання братові від брата

Ну що, ім’я, настала твоя чергова днюшка! З цього приводу і привітання мої для тебе. А ще бажаю тобі побільше бабла, поменше проблем, і багато-багато красивих жінок! Будь сильним і сміливим, таким, яким був для мене завжди. Ціную тебе, братику, і люблю!

Реклама

Давай відірвемося сьогодні по повній.

Поздоровлення куму від кума

Дорогий куме! Ми хрестили разом дитину, і тепер у нашої Попелюшки два батька. І я впевнений, якщо не дай Бог щось зі мною трапиться, ти ніколи не підведеш. Сімейного щастя тобі, мирного неба над головою, відмінного настрою і багато грошей! Зі святом!

Вітання кума і куми

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 13

Поздоровлення кума від куми

З днем ​​народження тебе, ім’я! Ти для мене не просто друг, ти надійний помічник, порадник, взагалі, найближчий родич. Саме тому я хочу зараз привітати тебе не просто порожніми словами, я хочу розповісти те, наскільки ти для мене важливий, наскільки ти важливий для моєї сім’ї. Ти ніколи не підведеш і завжди зможеш допомогти! Тому знай: у всьому і завжди ти можеш покластися на мене і на мого чоловіка. Зі святом, дорогий! Будь найщасливішою людиною в світі!

Вітання куми від кума

Кумцю, сяй як ясне сонечко, квітни, як найкрасивіші квіти! Будь спокійною, як безкрає блакитне небо і сильною, як безмірний океан! Щастя тобі, величезного сімейного щастя, люби і будь кохано, дорога моя подруга, дорога моя кума!

Кажуть, що дружби між чоловіком і жінкою не буває – так ось, брешуть вони все. Ми з тобою розбили цей усталений шаблон. Зі святом, моя люба! Усіх світових гараздів на твою милу голову!

Реклама

Моє коротке привітання – щастя, радості й кохання! Будь здоровий, куме!

Нехай цей День народження стане початком нового яскравого року, а ми всі обіцяємо бути поруч! Усього найкращого, дорогий!

Читайте також:  Новий рік 2020: рік якої тварини буде, як та де його зустріти

Давайте підсумуємо. Завжди пам’ятайте: навіть якщо людина каже, що цього свята не любить і вітання не чекає – ми ж з вами прекрасно знаємо, що це не так. Бо день, коли кожен з нас приходить у цей світ – особливий. У дитинстві ми чекаємо подарунків й солодощів, а ще якоїсь особливої магії. Коли дорослішаємо, свято набуває іншого сенсу – це своєрідний підсумок кожного прожитого року, досягнутого успіху, висновок зробленого, а головним стають вже не подарунки, а щирі поздоровлення від найближчих. Тож перше правило: вітаємо завжди! Не забуваємо про важливі дати, а ще краще – заздалегідь думаємо над форматом привітання.

Правило друге: креативність. Спробуйте використати не лише віршики й короткі прозові поздоровлення, а й фото до дня народження. Це можуть бути світлини з вашого особистого архіву – з приємними та веселими спогадами, або ж, наприклад, фотографія місця, куди іменинник мріє поїхати, де хотів би працювати чи предмету, який давно планує придбати. Така собі візуалізація мрії – з побажанням її обов’язкового здійснення у новому році життя. Особливо в нагоді такі картинки стануть для відправки в смс-повідомленнях. Тож не забувайте: вітання – це не лише слова, поздоровлення з днем народження фото теж підіймає настрій та запам’ятовується.

Листівка з Днем народження

Унікальні привітання з Днем народження українською мовою у прозі, СМС та віршах – 14
Реклама

І третє правило (не обов’язкове, але чому б ні?) – варто робити це саме українською – виграєте двічі, бо дібрати щирі слова солов’їною легко й  сказане звучить завжди милозвучно! А ще, обираючи короткі вітання для смс чи листівки, намагайтесь завжди додати кілька слів від себе – аби ваша дорога людина зрозуміла – вона особлива!

Привітання з Днем народження – це не просто красиві слова, це освідчення в любові чи в коханні. В любові до друга, подруги, сестри, в любові до брата, кума чи куми. В коханні до дівчини, жінки чи мужчини. Говорячи або відправляючи ці привітання за допомогою СМС, ви не тільки піднімаєте своїй близькій людині настрій, але і, головне, програмуєте її на щастя в наступному році життя! Тому, як вже було сказано, всі привітання повинні бути щирими і від душі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно