Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гайдай звинуватив Москаля в брехні та порушенні закону

Гайдай звинуватив Москаля в брехні та порушенні закону

Історія з призначенням Іллі Токаря виконуючим обов’язки голови Мукачівської районної державної адміністрації викликала бурхливу хвилю обговорень у суспільстві. Для того, щоб розставити всі крапки над "і" і розібратися у питанні, хто ж керує Мукачівщиною, інтернет-видання "PMG.ua" звернулося за коментарем до голови Мукачівської РДА Сергія Гайдая.

ВІДЕО ДНЯ

На питання журналістів, що думає Сергій Володимирович щодо останніх подій у Мукачівській РДА, він прокоментував наступне: "Т.в.о. голови РДА – це не очільник. Головою РДА залишаюсь я, тільки перебуваю у відпустці для роботи над магістерською роботою. Наразі закінчую НАДУ (Національну академію державного управління). Доречі, йду на відзнаку".

Читайте також:
Геннадій Москаль представив нового виконуючого обов‘язки голови Мукачівської районної державної адміністрації
Реклама

Щодо несподіваного рішення губернатора, то Сергій Гайдай заявив наступне: "Москаль, своїми діями порушив Закон України. Нехай Київ дає оцінку його діям".

Очільник району каже, що з новим виконуючим обов’язки голови РДА він не знайомий особисто. "Але знаю, що у 2013 році його звільняли "беспредельно"... Тому мені дивно, що він, сам пішов на таку авантюру", - додав Гайдай.

Реклама

Щодо озвученої сьогодні перед колективом РДА інформації щодо незадовільного стану доріг, то за словами керівника району "Москаль всім збрехав, коли дав інформацію щодо стану ремонту доріг. Кількість відремонтованих доріг, зроблених проектів, проведених тендерів в Мукачівському районі – ОДНА З КРАЩИХ! Це можно легко перевірити, порівнявши з кількістю зроблених ремонтів в інших районах".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно