Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Кольчині сільська дискотека завершилась смертельною бійкою

У Кольчині сільська дискотека завершилась смертельною бійкою

Трагедією закінчився конфлікт молоді на закарпатській дискотеці. Двоє парубків побилися і розійшлися, а вже зранку стало відомо - один із учасників сварки помер. Чого не поділили хлопці й чому одного з них не врятували?

ВІДЕО ДНЯ

Раз на рік біля цієї скелі місцева молодь святкує день свого села - Кольчина. Нічна дискотека, веселощі, сміх та... куди ж без бійки. Поки чергувала міліція, було спокійно. Але як тільки музика стихла і правоохоронці пішли, двоє хлопців почали з’ясовувати стосунки. Під час бійки 18-річний Михайло вдарив опонента кулаком по голові. За мить Сергій упав. Проте, зміг підвестися й пішов собі додому.

В напрямку села їхала машина, тож постраждалий зупинив її і попросив підкинути. Приїхавши додому, той ліг спати.

Реклама

На тривалий сон сина його батьки спочатку не звернули уваги. Був на дискотеці, під ранок повернувся додому. Але коли минуло ще кілька годин, а Сергій не прокидався, кинулися до дитини і зрозуміли - він не дихає. Терміново викликали швидку допомогу, але лікарі лише констатували смерть парубка. Висновки судмедекспертів шокували рідних - Сергій помер від переламу основи черепа. Жахлива трагедія приголомшила все село!

"Та що Ви! Ось прийшов би мій син. І його побили. Прийшов і помер.. Яке відчуття у матері… Ви подумайте. Жах? Жах! Чиїм би сином не був", - мовила Галина Андрєєва. мешканка Кольчина.

Реклама

Михайла, який і завдав смертельного удару, вже затримали. За вбивство з небережності йому загрожує від трьох до п’яти років ув’язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно