Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові місцевий мешканець вкрав від підприємця пилораму

До Берегівського райвідділу міліції із заявою звернувся 51-річний приватний підприємець, власник однієї з деревообробних пилорам міста Берегова.Чоловік просив правоохоронців з’ясувати обставини викрадення з його цеху інструментів для обробки деревини та вудок.

ВІДЕО ДНЯ

Особу, причетну до крадіжки, оперативники карного розшуку встановили вже за кілька годин. Ним виявився 35-річний місцевий злодій, який вже двічі побував на лаві підсудних за вчинення аналогічних злочинів, – повідомляє Берегівський РВ УМВС.

Берегівець свою вину не заперечував. Зізнався, що кілька років тому працював різноробочим у цеху. Власник пилорами, на його думку, негарно з ним поступив.  З того часу він затаїв на нього зло і, аби «насолити» кривднику, вирішив викрасти його майно. Вночі через вентиляційну шахту проник до приміщення пилорами, звідки поцупив бензопилу, дві дрелі, шліфувальну машинку та 4 вудки. Крадене майно поніс додому, аби згодом продати.

Реклама

Однак збути викрадене чоловікові завадили правоохоронці, які вилучили з його помешкання інструменти та вудки. Їх після експертизи буде повернуто власнику.

Крадій є прийомним сином охоронця цеху, проте горе-пасинок каже, що вітчиму про свій вчинок не розповідав.

Реклама

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне крадієві загрожує до шести років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно