Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прокурор Закарпаття прокоментував пограбування своєї квартири

Прокурор Закарпаття прокоментував пограбування своєї квартири

На прохання журналістів прокурор Закарпаття Володимир Янко розповів, що у нього вкрали злодії із помешкання в Івано-Франківську. За словами Володимира Янко, це справді дорогоцінності, але були вони не в сейфі.  

ВІДЕО ДНЯ

– Так, справді такий факт мав місце. Пограбували квартиру. Через те, що я та родина перебувають в Ужгороді і там (в Івано-Франківську – авт.) ніхто не жив три місяці, то відірвали грати і проникли у квартиру. Хоч там цінних речей не було, проте перевернули все верх дном, думали, що якісь великі багатства будуть у прокурора… Я ще навіть не був в Івано-Франківську, це дружина виявила. Відтягнули грати, виважили вікно пластикове, залізли і винесли фотоапарат, відеокамеру, образки подарункові, срібні. Дуже не приємно, що таке трапилося, – каже Володимир Янко.

– Повідомлялося, що у Вас винесли «сейф з коштовностями». Це правда?

Реклама

– Та які у мене коштовності. Дорогоцінностей у мене нема, коштів великих не було. У доньки з кімнати винесли 1000 гривень, котрі вона збирала. Винесли речі особистого вжитку, речі – дорогоцінні для родини: відеокамеру із записами дітей. Це для мене найцінніше. Всі записи, як росли діти – от таке вкрали. А ще фотоапарат і навіть подарунковий годинник від Генерального прокурора. Перевернули все, потоптались. Як виявилось, світла не було в той час, сигналізація не спрацювала. Хтось так підібрав час. Ясно, що це для родини і для мене великий шок. Через те, що зараз працюю в Києві в комісії, навіть додому не зміг поїхати. Дружина написала заяву в поліцію, зараз ведеться розслідування. Як бачите, від такого ніхто не застрахований, – розповів закарпатський прокурор Володимир Янко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно