Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині суд взяв під варту чоловіка, який до смерті забив жінку

На Виноградівщині суд взяв під варту чоловіка, який до смерті забив жінку

За принципової позиції Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури, мешканцю Виноградівщини, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (злочину) за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої (ч.2 ст.121 КК України), обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, як повідомили в Берегівській місцевій прокуратурі, 16 вересня ухвалою слідчого судді Виноградівського районного суду було відмовлено у задоволенні клопотання слідчого, погодженого з начальником Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури про обрання відносно 52-річного мешканця с. Онок Виноградівського району, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.2 ст.121 КК України, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, при цьому його відпущено під домашній арешт, – констатує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Не погодившись з вказаною ухвалою суду, начальником Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури внесено на неї апеляційну скаргу. Апеляційний суд Закарпатської області погодився з доводами прокурора та ухвалою від 26.09.2016 року скасував як незаконну оскаржувану ухвалу Виноградівського районного суду, а відносно підозрюваного обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Реклама

Досудове розслідування вказаного кримінального провадження триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно