Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє жителів Перечинщини здали поліцейським газові пістолети

Двоє жителів Перечинщини здали поліцейським газові пістолети

За час проведення місячника добровільної здачі зброї, який розпочався з першого жовтня цього року, вже четверо мешканців Перечинського району здали до поліції зброю.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, 3 жовтня цього року два мешканці одного з сіл Перечинщини здали два газові пістолети марки МЕ-8. Вони пояснили, що не мають потреби її використовувати чи застосовувати в подальшому, тому вирішили позбутися у встановленому законом порядку, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій поліції Закарпатської області.

7 жовтня до Перечинського відділення поліції звернулося двоє громадян. 24-річний житель Перечинщини, який, розповів, що під час збирання грибів в лісовому масиві неподалік села, знайшов предмет схожий на мисливську рушницю. Чоловік звернувся до Перечинського відділення поліції із заявою та проханням зареєструвати цю зброю в законному порядку. Цього ж дня із заявою до Перечинського ВП звернувся 25-річний житель Перечинщини та розповів, що знайшов в лісі пакет з мисливською рушницею, штик-ножем з упором та набої. Чоловік забажав зареєструвати мисливську рушницю на своє ім’я.

Реклама

Керівник Перечинського відділення поліції підполковник поліції Анатолій Шкирта нагадує, що місячник добровільної здачі зброї триватиме до кінця цього місяця. В цей час громадяни мають змогу добровільно здати наявну в них незареєстровану чи заборонену зброю, боєприпаси або вибухові пристрої до Перечинського відділення поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно