Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині ховатимуть трьох жінок, яких насмерть збив священик

На Виноградівщині ховатимуть трьох жінок, яких насмерть збив священик

Ось ця дорога стала смертельною для 3 жінок. Вони йшли по узбіччю поблизу будинків. Раптово на них ззаду наїхав автомобіль. Від удару їх відкинуло в різні сторони. Швидка приїхала за кілька хвилин, але рятувати вже не було кого. Жінки загинули на місці.

ВІДЕО ДНЯ

"Кажуть, що зустрічна машина його засліпила, він їх не побачив та тому вдарив у них. А їх він десь близько 140 кілометрів на годину", – мовив житель Виноградівщини Іван Юраш.

"Вбивши їх моментально. Привезли їх. Усі черева розтрощені, рука зломлена у однієї жінки. Лиш одна в неї на грудях. А то все покалічено", – сказала родичка загиблої Марія Роспопа.

Реклама

За кермом автомобіля був 78-й річний чоловік – священик греко-католицької церкви в сусідньому Виноградові. Його на місці затримали правоохоронці. У крові виявлено алкоголь.

За іронією долі жертвами священика стали 3 побожні подруги. У місцевій церкві вони допомагали проводити служби. А в той фатальний вечір поверталися з заупокійного молебня.

Реклама

"Одна з них старша – понад 70 років, інша – 50, третя десь там посередині – 62. Вони постійно молилися. Одна постійно допомагала прикрашати, прибирати церкву. Жінки були набожні, справжні християнки", – розповів церковник Михайло Гвоздьо.

Священик поки знаходиться в слідчому ізоляторі. Йому загрожує від 7 до 12 років. А сьогодні у Підвиноградові ховатимуть одразу 3 односельчанок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно