Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині з’явиться новий міст-красень

На Тячівщині з’явиться новий міст-красень

У ДП «Мокрянське» ЛМГ велику увагу приділяють будівництву та відновленю лісових доріг та інших інженерних споруд - річкових перепадів і мостів.
Один з таких мостів-красенів, який був зруйнований під час листопадневого паводку, з’явився нещодавно на території Брадульського лісництва. Він з’єднав два береги швидкоплинної гірської річки Мокрянка в урочищі Молочний. Тоді ще було зруйновано більше 1 кілометра лісових доріг. На сьогодні все це відновлено.

ВІДЕО ДНЯ

Окрім того збудовано ще майже 20 річкових перепадів, які не лише виконують особливу функцію стримувачів потоку води, а й надають річці гарного естетичного вигляду. При паводках є де сховатися рибині, адже під деревиною утворюється невеличке озерце. 

Згідно технічних умов міст розрахований на експлуатацію в 5 років, після чого потрібно буде замінити геренди і настил. Вже пройдено перші випробування - по ньому проїжджав екскаватор вагою 32 тони та лісовози – близько 30 тон. 

Реклама

Служитиме він і місцевим мешканцям, що навідуються сюди по гриби та  ягоди. А також заїжджим туристам, яких приваблює дана місцевість неймовірними краєвидами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно