Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині обговорювали ліквідацію наслідків градобою

На Виноградівщині обговорювали ліквідацію наслідків градобою

На Виноградівщині обговорювали ліквідацію наслідків градобою

27 червня під керівництвом голови районної державної адміністрації Михайла Русанюка відбулася нарада за наслідками виїздів в населені пункти Виноградівського району, котрі постраждали від градобою 21 червня 2016 року.

ВІДЕО ДНЯ

Обговорено питання надання методичної допомоги із заповнення актів обстеження постраждалих від градобою житлових будинків, адже, в зв’язку із великою кількістю пошкоджених об’єктів, складення актів проходить довше зазначених термінів, – стверджує Виноградівська РДА.

Участь у нараді взяли: заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олександр Петік, директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Едуард Маляр, а також керівники і спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації.

Реклама

Олександр Петік зазначив, що обласна державна адміністрація всіляко сприятиме у вирішенні всіх проблемних питань пов’язаних із градобоєм 21 червня 2016 року.

Голова державної адміністрації наголосив на тому, що потрібно прикладати максимум зусиль щоб якнайшвидше скласти акти на всі будинки постраждалих, адже тільки після цього буде можливим надання клопотання до Кабінету Міністрів України про визначення рівня надзвичайної ситуації природного характеру (градобою 21 червня) та виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для ліквідації його наслідків.

Реклама

Учасниками наради також було обговорено стан проведення ремонтних робіт в закладах освіти, культури та охорони здоров’я.

Нагадаємо, що голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль зауважив, що місцеві ради Виноградівщини саботують розподіл коштів між потерпілими внаслідок градобою селян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно