Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На стадіоні "Авангард" відбулась спартакіада серед допризовної молоді

На стадіоні "Авангард" відбулась спартакіада серед допризовної молоді

На стадіоні "Авангард" відбулась спартакіада серед допризовної молоді
ВІДЕО ДНЯ

У вівторок, 28 червня, на стадіоні "Авангард" пройшла обласна спартакіада серед допризовної молоді. Організаторами спортивного заходу виступили управління молоді та спорту Закарпатської ОДА та обласний військовий комісаріат.

На урочистому відкритті змагань спортсменів привітали начальник управління молоді та спорту Віталій Ерфан та його заступник Олег Муртазін, заступник війського комісара м. Ужгорода Юрій Величканич та завідувач сектору у Закарпатській області Державної служби України у справах ветеранів війни і учасників АТО Іван Балашов.

Реклама

Головний суддя змагань Михайло Пантьо зазначає, що змагання мають доволі широку географію учасників. "У нашому заході беруть участь 8 команд. Це Ужгород, Чоп, Мукачівський, Тячівський, Рахівський, Виноградівський, Іршавський та Міжгірський райони. Спортсмени міряються силами у 5-ти видах: біг на 100 та 1000 м, кидання гранати, стрільба зі зброї та підтягування. Склад команди налічує 7 чоловік. Спортсмени стараються, докладають зусиль, аби перемогти та показати себе з найкращого боку. Адже у вересні проводитиметься Чемпіонат України у Львові, де виступатимуть тільки кращі. Старший тренер команди області Юрій Жентичко обиратиме спортсменів у команду, комплектуватиме боєздатний колектив, який би зміг гідно виступити на змаганнях".

У підсумку, перше командне місце у багатоборстві (за всіма видами) виборола команда Мукачівського району. Срібні нагороди - у рахівських спортсменів, а бронза дісталась юнакам з Ужгорода.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно