Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цієї ночі в Ужгороді невідомі спалили джип Маргарити Мощак

Цієї ночі в Ужгороді невідомі спалили джип Маргарити Мощак
Цієї ночі, близько 3.30, двоє невідомих зухвало підпалили машину у приватному дворі будинку знаного в Ужгороді ресторатора, голови регіонального відділення Українського союзу промисловців і...

Цієї ночі, близько 3.30, двоє невідомих зухвало підпалили машину у приватному дворі будинку знаного в Ужгороді ресторатора, голови регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців у Закарпатській області, члена ужгородського виконавчого комітету міської ради Маргарити Мощак.

ВІДЕО ДНЯ

Як зафіксували камери відеонагляду, двоє чоловіків перестрибнули через паркан у двір, вибили вікно у джипі Тойота, хлюпнули в салон пальне з п’ятилітрової пляшки і кинули запал. Машина згоріла практично миттєво і відновленню не підлягає. Вогонь знищив і терасу будинку. Якби родина миттєво не зреагувала, а пожежники не приїхали дуже швидко, наслідки могли б бути ще більш страшні.

За ніч перед тим, з четверга на п’ятницю, спроба підпалити машину Маргарити Миколаївни вже була – один чоловік перестрибнув у двір і поставив дві пляшки з пальним на дах авто, підніс запал. На щастя, господарі почули шум і вибігли у двір, коли злочинець тільки заскочив у двір і перешкодили йому довести задумане до кінця. А в ніч на 22 травня невідомий намагався підпалити дах тераси ресторану біля Ужгородського замку, господинею якого є Маргарита Мощак. Зловмисника досі не знайшли.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно