Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У закарпатському селі вночі вчинили розбій

Опівночі чоловік проник у будинок і погрожував господарю фізичною розправою.

Вчора, 21 вересня, опівночі на лінію «102» надійшло повідомлення про напад на пенсіонера в селі Білки, що неподалік міста Іршави. Співробітники кримінальної поліції, які виїхали за вказаною адресою, оперативно затримали зловмисника. Завдяки місцевим мешканцям, розбійник не встиг далеко втекти.

Працівники поліції з’ясували, що 34-річний раніше судимий мешканець села Білки, озброївшись ножем, близько опівночі проник до помешкання свого 69-річного односельця. Заставши господаря в одній з кімнат будинку почав погрожувати йому фізичною розправою та вимагати гроші.

Читайте також:
Розбій у найбагатшому селі Закарпаття: поліцейські розповіли, що там коїлось

Зловмисник побив пенсіонера та відібрав наявні в нього 500 гривень і мобільний телефон. Потерпілого госпіталізовано до лікарні, а підозрюваного поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що останній всього кілька днів тому звільнився з місць позбавлення волі і знову вчинив злочин.

За вказаним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло). Тепер затриманому загрожує до 12 років ув’язнення.