Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вчора у селі на Мукачівщині намагались вбити чоловіка

8 листопада близько 16-ої години до поліції Мукачева надійшло повідомлення від медиків, що до них доставлено 31-річного чоловіка з ножовим пораненням. Поліцейські офіцери громади та слідчо-оперативна група, які прибули за викликом, з’ясували, що поранили потерпілого на одній із вулиць села Барбово і ймовірно до цього причетний 31-річний односелець потерпілого.

Відомо, що зловмисник спровокував з потерпілим конфлікт, який переріс у бійку. Після фігурант схопив ніж та завдав кілька ударів потерпілому у спину та груди. Поліцейський офіцер громади оперативно затримав зловмисника, який переховувався у будинку своїх знайомих. Він перебував у станні алкогольного сп’яніння.

Читайте також:
10-річну дівчинку жорстоко вбили на Закарпатті. Навіть труна була закритою

Також поліцейські вилучили і ймовірне знаряддя вчинення злочину – ніж, який підозрюваний викинув у чагарники. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 ч.1 115 Кримінального кодексу України, тобто замах на умисне вбивство.

У Мукачівському районному управлінні поліції розповіли, що затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.