Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Всю Україну облетіла новина про трагедію, яка сталась вночі

Вночі 27 січня солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв кількох людей. Новина про це шокувалв всю Україну. Вбивство скоїли на території Південного машинобудівного заводу ""Південмаш" (Дніпропетровська область). Солдат-строковик розстріляв караул військовослужбовців Національної гвардії, 5 загиблих і 5 отримали поранення.

Військовослужбовець Національної гвардії України солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, 2001 р. н., під час видачі зброї з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення".

У Дніпрі ввели поліцейську операцію "Сирена". За тривогою підняли особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної гвардії.

Читайте також:
Розстріл групи СБУ на Закарпатті є фейком, – речниця

Наразі ж стало відомо, що Артем Рябчук був затриманий співробітниками поліції в Дніпропетровській області. Він має нести найсуворішу відповідальність, передбачену Законом.

"За моїм наказом буде створена комісія по виченню обставин, які могли привести до таких дій 21-річного військовослужбовця, якого призвали для того, щоб навчити як боронити країну і дбати про безпеку, а не для того, щоб він розстрілював своїх колег", – зяпевнив глава МВС України Денис Монастирський.

Також будуть вивчатися обставини проходження Артемом Рябчуком військово медичної комісії, його психічний стан на момент видачі допуску до зброї.