Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іванівцях провели обшук: подробиці

Співробітники Мукачівського районного управління поліції отримали оперативну інформацію про те, що житель села Іванівці може бути причетний до незаконної реалізації підакцизної продукції.

Для перевірки інформації та отримання додаткових доказів у справі, за місцем його мешкання слідчі провели санкціонований судом обшук. В результаті правоохоронці вилучили у порушника сотні ящиків з алкогольною та слабоалкогольною продукцією, на якій наявні етикетки різних торгових брендів та підроблені акцизні марки.

Загалом з незаконного обігу працівники поліції вилучили понад 3 тонни фальсифікованого алкоголю. Відомо, що фігурант офіційно не займається підприємницькою діяльністю та відповідно немає ліцензії на продаж алкогольних напоїв.

Читайте також:
У Мукачівському районі поширювали фальсифікований алкоголь

За вказаним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 199 Кримінального кодексу України. Йдеться про Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку, голографічних захисних елементів, тощо.

В ході досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть місця, куди фігурант встиг збути фальсифікат. У Мукачівському районному управлінні поліції зазначили, що наразі тривають слідчі дії.

Нагааємо, закарпатець продавав у своєму ресторані небезпечний алкоголь.