Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Отримав 45 тисяч доларів: в області затримали організатора незаконного переміщення чоловіків через кордон

Отримав 45 тисяч доларів: в області затримали організатора незаконного переміщення чоловіків через кордон

На Закарпатті офіцери оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та СБУ в Закарпатській області викрили організатора незаконного переправлення через кордон людей.

Правоохоронці встановили, що 37-річний закарпатець мав намір незаконно переправити через кордон трьох наших співвітчизників призовного віку, попередньо надавши їм чужі паспорти громадян Угорщини. Доправити ухилянтів в Угорщину чоловік збирався власним авто марки «БМВ».

Для перетину кордону обрав пункт пропуску «Вилок». За свої послуги українець отримав 45 тисяч доларів США, по 15 тисяч за кожного.

Читайте також:
На Закарпатті затримали 22-річного хлопця: що він накоїв під час воєнного стану

Днями прикордонники спільно зі співробітниками СБУ затримали зловмисника та його «підопічних» в пункті пропуску «Вилок».

13 березня, за результатами проведеного досудового розслідування, офіцерами головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно зі слідчим Виноградівського відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури організатору незаконного переправлення осіб через кордон було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.332 ККУ.

14 березня відносно нього суддею Виноградівського районного суду обрано запобіжний захід тримання під вартою терміном на 60 діб, з можливістю внесення застави у розмірі 149 тисяч гривень.

Якщо вину громадянина України доведуть у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією транспортних засобів або інших засобів вчинення злочину.

Нагадаємо, у  Телеграмі працюють канали, які за гроші обіцяють "порішати" перетин кордону чоловікам.