Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ввечері сталась моторошна ДТП. Загинуло кілька людей

29 листопада, близько 18-ої години, на автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів сталась жахлива аварія. ДТП трапилась неподалік села Сокирниця Хустського району.

Там ввечері зіткнулися вантажівка та гужовий транспорт. В ході проведення першочергових слідчих дій на місці події правоохоронці встановили попередні обставини аварії. 

Відомо, що 61-річний водій вантажного автомобіля DAF рухався поза населеним пунктом у напрямку міста Хуст, коли допустив зіткнення з гужовим транспортом, який не був обладнаний жодними світловідбиваючими елементами та рухався попереду у попутному з вантажівкою напрямку.

Читайте також:
Трагедія на Михайлів день: сталась фатальна аварія

Внаслідок автопригоди на місці події загинули 35-річний водій та 38-річна пасажирка гужової повозки, обоє жителі села Бороняво, що на Хустщині.  

Водія вантажного автомобіля освідчили – за кермом він перебував тверезий. За цим фактом слідчі Головного управління Національно поліції в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових  розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що у справі буде проведено ряд експертиз для встановлення всіх причин та обставин аварії.

Нагадаємо, на Закарпатті сталась страшна аварія. Загинуло двоє людей.