Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Продавали на одному з ринків Мукачева: що накоїв підприємець

Підприємець із Мукачівщини спільно зі своєю дружиною та матір’ю займалися розповсюдженням фальсифікованої кавової продукції під виглядом товарів відомого італійського бренду.

Продаж здійснювали оптовими та роздрібними партіями через інтернет-майданчики та на одному з ринків Мукачева. При цьому жодних договорів та ліцензій на використання торговельної марки закарпатці не мали.

Наприкінці серпня 2022 року правоохоронці провели ряд обшуків у помешканнях осіб, за місцями здійснення торговельної діяльності, а також у складських приміщеннях, якими вони користуються. Вилучили кілька тисяч пачок кави в зернах  загальною вагою понад 5 тонн.

Читайте також:
Поліція викрила закарпатського підприємця. Відомо, що він накоїв

Компанія-виробник підтвердила, що уся продукція, маркована під їх бренд, є підробленою. Таким чином дії підозрюваних завдали їй матеріальні збитки на суму майже 3,5 млн грн.

Трьом особам повідомлено про підозру у незаконному використанні знаків для товарів, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 229 КК України). Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління БЕБ у Закарпатський області.

Нагадаємо, на Закарпатті у чоловіка виявили ботулізм після того, як він вживав кільку.