Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Щоб повернути борг товаришу, житель Мукачівщини вкрав від сусіда своєї сестри iPhone

Щоб повернути борг товаришу, житель Мукачівщини вкрав від сусіда своєї сестри iPhone

Оперативники міськвідділу встановили і затримали мукачівця, який під час умовно-дострокового відбування покарання, вчинив низку кримінальних правопорушень. На цей раз раніше судимий мукачівець...

Оперативники міськвідділу встановили і затримали мукачівця, який під час умовно-дострокового відбування покарання, вчинив низку кримінальних правопорушень. На цей раз раніше судимий мукачівець зізнався правоохоронцям у крадіжці дорогого мобільного айфону.

Із заявою про крадіжку мобільного до чергової частини Мукачівського міського відділу звернувся 25-річний мешканець с. Бистриці Мукачівського району. Чоловік повідомив, що з вересня по теперішній час він був на заробітках в Києві. Повернувшись додому, він виявив виламані двері на будинку, перекидані всі речі, словом, зловмисники шукали чим могли б поживитись. Проте ні грошей, ні золота, ні дорогої побутової техніки у помешканні не було. Однак, їм вдалось знайти дорогий айфон, схований у шафі.

Перевіривши коло осіб, які могли б бути причетними до зникнення дорогої речі, оперативники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції Василь Савків та Юрій Шемшей вийшли на раніше судимого 18-річного молодика. Хлопець зізнався у крадіжці і розповів, що навідуючи свою сестру, яка мешкає у цьому селі, помітив, що в будинку вже тривалий час ніхто не живе. Так, посеред білого дня він проник до будинку і шукав щось цінне. Коли знайшов айфон, то вирішив - цього вистачить, аби повернути борги товаришу.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням).

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС