Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві затримали п’яного хлопця із марихуаною в кишені

Працівники мукачівської міліції по вул. І.Франка біля церкви побачили сп’янілого чоловіка, який підозріло себе поводив. Мукачівець здався дивним міліціонерам не дарма, адже виявили у нього 6 грамів...

Працівники мукачівської міліції по вул. І.Франка біля церкви побачили сп’янілого чоловіка, який підозріло себе поводив. Мукачівець здався дивним міліціонерам не дарма, адже виявили у нього 6 грамів марихуани. Хлопець пояснив, що це – тільки для власного вжитку аби іноді покурити, також додав, що дану “травку” він знайшов. Згодом працівники міліції встановили, що 24-річний мукачівець раніше мав судимість за вчинення крадіжок.

Нині ж правоохоронці відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Закарпатській області. Нагадаємо любителям “кайфу”, що за зберігання наркотиків без мети збуту передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років або позбавлення волі на той самий термін Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС