Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві діяв міні-бордель, в якому 21-річна дівчина надавала сексуальні послуги

У Мукачеві діяв міні-бордель, в якому 21-річна дівчина надавала сексуальні послуги

Нещодавно до оперативника сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції надійшла інформація про те, що 37-літня жінка в підвалі приватного будинку, розташованого у населеному...

Нещодавно до оперативника сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції надійшла інформація про те, що 37-літня жінка в підвалі приватного будинку, розташованого у населеному житловому масиві міста, організувала міні-бордель. У облаштованій для відвідувачів кімнаті її 21-річна знайома надавала сексуальні послуги клієнтам за грошову винагороду.

– Дана заява була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за вказаним фактом слідча міськвідділу відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України, – розповів т.в.о. начальника сектору карного розшуку Мукачівського МВ майор міліції Василь Тромпак.

Як пізніше розповіла підозрювана, з дівчиною-сиротою вона познайомилась давно, коли остання ще навчалась у школі-інтернат. Зараз жінка, яка ніде офіційно не працює, не приховує, що час від часу підробляє проституцією, пропонуючи свої послуги на залізничному чи автовокзалах Мукачева і області загалом. Нещодавно, коли зустріла давню знайому молоду дівчину, у неї визрів план підшуковувати клієнтів для неї. 21-літня молодиця не відмовилась від пропозиції старшої «наставниці» взамін на безкоштовне житло, їжу і одяг.

Так тривало до тих пір, доки оперативники не вийшли на слід «молодиці-сутенерки». Жінка не заперечувала своєї причетності до звідництва молодої дівчини з потенційними клієнтами, які розраховувались за надані послуги з нею.

Наразі, розповідає слідча міськвідділу Оксана Козаченко, мукачівці за ознаками статті Кримінального кодексу України загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п`яти років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС