Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція розбирається в обміні "Жигуля" на коня

17 липня до міліції із заявою про розбійний напад звернувся мешканець с. Великі Лучки, Мукачівського району Віталій Г. 26-річний хлопець розповів правоохоронцям, що 13 липня поблизу смт Середнє з...

17 липня до міліції із заявою про розбійний напад звернувся мешканець с. Великі Лучки, Мукачівського району Віталій Г.

26-річний хлопець розповів правоохоронцям, що 13 липня поблизу смт Середнє з автомобіля марки "Форд" вийшло п'ятеро осіб, при чому один з них тримав у руці предмет, схожий на ніж.

Погрожуючи Віталію фізичною розправою, чоловіки відібрали у нього гроші у сумі 1650 євро й 700 грн. Як пояснив заявник, ці гроші він отримав внаслідок продажу свого авто "ВАЗ-2110" мешканцю с. Лінці Василю Г.

Покупець розповів, що за транспортний засіб він заплатив 1700 євро, 800 грн та коня. Через деякий час Василь Г. виявив, що придбане авто є не з 2003 року випуску, як запевняв продавець, а з 2000 р. Покупець усвідомив, що переплатив за автомобіль.

Тому Василь Г. попросив своїх знайомих, а ті в свою чергу — своїх, наздогнати Віталія Г. Таким чином, на автомобілі "Форд Фієста" чоловіки поїхали у напрямку Мукачева й біля смт Середнє наздогнали продавця "ВАЗ-2110".

За словами пасажирів "Форда" вони почали з'ясовувати причину обману й запропонували Віталію Г. повернути частину грошей. Той, за свідченнями друзів Василя Г., без фізичного чи психологічного тиску повернув чоловікам 100 євро. Чоловіки забради гроші й поїхали додому. Наразі правоохоронці розбираються у цих "мексиканських" перепетіях.