Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пістряловська РЛС навіть під час демонтажу забирає життя

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 1 жовтня 2011 року при виконанні фізичною особою-підприємцем...

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 1 жовтня 2011 року при виконанні фізичною особою-підприємцем Василем Борисенком робіт з демонтування залишків будівельних бетонних конструкцій на території колишньої Пістрялівської РЛС в с. Лалово Мукачівського району.

- Комісія з розслідування згаданого смертельного випадку дійшла висновку, що він не підпадає під дію "Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві", позаяк загиблий 28-річний Юрій М. не перебував у трудових відносинах з фізичною особою-підприємцем Василем Борисенком, – повідомив голова комісії з розслідування, головний державний інспектор Степан Пенцко.

Довідка: Загиблий Юрій М. перебував у гостях в залученого до робіт з переробки демонтованих залишків будівельних бетонних конструкцій підприємцем Василем Борисенком жителя Хмельницької області Костянтина Мартинюка. Зацікавившись комп’ютерним оснащенням екскаватора, Юрій М. разом з машиною потрапив під уламки будівлі, що раптово обвалилася на неї. Внаслідок деформування кабіни Юрій М. отримав травми несумісні з життям.

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області