Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині двоє зловмисників побили та обікрали місцевого мешканця

Днями до чергової частини Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення від 26-річного мешканця села Угля Тячівського району, який повідомив, що двоє знайомих громадян нанесли йому тілесні ушкодження. 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди встановлено, що двоє зловмисників, їдучи на автомобілі, зупинилися біля потерпілого, який також знаходився за кермом свого авто, в ході розмови витягнули з автівки, нанесли йому тілесні ушкодження, після чого відкрито заволоділи майном, яке знаходилось в салоні, а саме: ноутбуком, флеш-картою пам’яті, документами на автомобіль та посвідченням водія на ім’я потерпілого, - повідомили у Тячівському РВ УМВС.

До справи взялися тячівські оперативники, які одразу ж вийшли на слід зловмисників та невдовзі вилучили викрадене з автомобіля одного з підозрюваних.

Як повідомляє начальник Тячівської міліції Павло Маскалюк: «За даним фактом внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (відкрите викрадення чужого майна поєднане з застосуванням фізичного насильства та вчинено групою осіб) триває досудове слідство».