Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В універмазі правоохоронці затримали двох озброєних злочинців

На одному з об’єктів, які перебувають під охороною Державної служби охорони, спрацювала сигналізація. Держохоронці негайно виїхали на місце події. На місці з′ясувалося, що в універмазі перебувають двоє озброєних грабіжників. Бандити й не думали здаватися, відкривши вогонь по міліціонерах. Але їх швидко нейтралізували.

На щастя, затримання було учбовим. У такий спосіб працівники ДСО вдосконалювали свої навики дій в екстремальних ситуаціях, – констатують в УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

– Усе було організовано максимально реально – міліціонери, умовні злочинці, перестрілка. Хіба що зброя була не бойова, а для пейнтболу. На жаль, в країні така ситуація, що доводиться бути готовим до всього, – розповів Віктор Черевко, старший інспектор УДСО при УМВС області.

– Сьогодні я був у ролі злочинця, – розповідає командир групи затримання Василь Микульця. – Мої колеги спрацювали грамотно. Спочатку на вході до універмагу затримали мого подільника. Мені спершу вдалося втекти, та недалеко, бо був  «поранений» в ногу.

– Добре, що є нагода потренуватись й відпрацювати подібні ситуації. Навчання такого роду в нас проходять чи не кожного тижня. Зазвичай сценарій максимально наближений до реальності. Вчимося заради власної безпеки, – підсумовує інспектор групи затримання Ігор Щербанич.

Роботу працівників спеціальної групи затримання під час екстремальної ситуації керівництво УДСО оцінило на «добре».