Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Контрабандисти за добу позбулись майна на 400 тисяч гривень

Прикордонники Чопського загону, спільно з працівниками митниці, попередили чотири випадки незаконного перевезення тютюнових виробів до країн Європейського Союзу.

Невдача супроводжувала правопорушників ще з вчорашнього ранку. Спочатку громадянин України залишився без автомобіля «Део» за спробу незаконно завезти до Угорщини, через пункт пропуску «Тиса», всього сто пачок цигарок. А вже під вечір у пункті пропуску «Ужгород» ще один українець позбувся свого транспортного засобу «Опель». В колесах його авто прикордонники виявили 298 пачок цигарок, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Опівночі знову відзначилися прикордонники у пункті пропуску «Тиса». Там, в паливному баку, у задньому бампері автомобіля «Фольксваген», під аптечкою та домкратом, правоохоронці виявили сотню пачок сигарет. У цьому випадку, за спробу приховано перевезти цигарки, без своєї автівки залишився громадянин Угорщини. Під ранок, ще один «горе-контрабандист»  спробував перевірити пильність правоохоронців на пункті пропуску «Малий Березний».  І як результат, в ході спільного прикордонно-митного огляду авто марки «Мерседес», під керуванням угорця, прикордонниками було виявлено 1560  пачок тютюнових виробів.

Загальна сума вилученого майна становить понад 400 тисяч гривень.