Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці затримали мукачівця, який скоїв серію крадіжок

Під час проведення оперативних заходів працівниками Мукачівського відділуполіції вдалося затримати злодія, який орудував в навчальних закладах та гуртожитках.

Проникав у ці заклади зловмисник під приводом відвідин місцевих їдалень. Потім, користуючись відсутністю учнів та вчителів заходив у класи та обкрадав сумки, забираючи все цінне, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Мукачівець оббирав лише вчителів, речей учнів не чіпав.

Окрім шкіл чоловік працював і в гуртожитках. Крім дрібних речей крав і велосипеди.

«За кілька хвилин чоловік встигав скоїти крадіжку й втекти з місця пригоди. Викрадені мобілки, планшет та велосипеди реалізував серед знайомих. На сьогодні правоохоронці встановили причетність зловмисника вже до 18-ти крадіжок, – повідомив т.в.о. начальник сектору Ярослав Мартин. – Грабіжник уже тричі відбував покарання в місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок та вживання наркотиків. Загальний стаж перебування у в’язниці 9 років».

Востаннє крадій вийшов з в’язниці у кінці 2015 року. Сам же зловмисник пояснює, що крав, щоб вижити, а частину грошей, з реалізованих крадених товарів, віддавав співмешканці. Та й не здогадувалася, що чоловік утримує родину в злочинний спосіб.

Наразі чоловік затриманий. За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за  ч.1 статті 185 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку тепер загрожує  до трьох років позбавлення волі.