Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд у справі ДТП за участі Наталії Балаж перенесли на 20 квітня

Відбулося продовження судового засідання за обвинуваченням лікарки з Мукачева Наталіі Балаж, яка смертельно травмувала прочан Хресної ходи поблизу Глибокого, що на Ужгородщині.

Суд за клопотанням адвокатів обвинуваченоі допитував двох судових експертів Василя Маргіту та Ігора Демка. Обидва дали суду пояснення стосовно проведеної ними експертизи, пояснили також і невелику розбіжність у висновках, – стверджує "Спеціальний контроль".

Адвокат обвинуваченоі Андрій Циганков, у притаманній йому грубій формі, спочатку з’ясовував стосунки з прокурором Владиславом Ісаком, відтак весь спіч "хлинув" на експерта Ігора Демка. Головуючий на процесі суддя Олег Придачук робив з цього приводу кілька зауважень захиснику. Сторона захисту обвинуваченоі намагалася довести, мовляв експертиза зроблена не належним чином, використовувалася застаріла література, неправильні розрахунки тощо.

Саме засідання тривало три години з використанням однієї технічної перерви. Продовження засідання знову перенесли на 20 квітня, на 10-ту годину 30 хвилин. На суді скандальну лікарку супроводжували батько Борис та мати Надія.