Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті злодії обікрали двох автовласників на 15 тисяч гривень

Два випадки крадіжок цінного майна та документів з незачинених авто трапилися вчора, 27 травня, в Мукачеві та Берегові. Правоохоронці розшукують злодіїв.

У Мукачеві, на вулиці Готвальда, з машини «Opel Zafira», припаркованої у дворі будинку, зловмисники вкрали автомагнітолу, мобільний телефон, гаманець з банківськими картками та інші особисті речі. Власник машини повідомив правоохоронцям, що невідомі проникли в авто, скориставшись тим, що двері були незачинені. Сума збитку оцінена більш як в 4 тисячі гривень, – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Аналогічна ситуація трапилася в Берегові на вулиці Суворова. З незачиненого автомобіля «Mazda 6» злодії викрали портмоне з мобільним телефоном, гроші, водійське посвідчення, реєстраційні талони на авто та паспорт громадянина України. Сума збитку становить 11 тисяч гривень.

В обох випадках власники лишили незакриті авто без нагляду. І хоча був день, зловмисники встигли скористалися з такої нагоди. Поліція Закарпаття наголошує, що водіям, які навіть на найменший термін залишають автомобіль, заради безпеки необхідно зачинити двері авто та щільного закрити вікна.