Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє жителів Перечинщини здали поліцейським газові пістолети

За час проведення місячника добровільної здачі зброї, який розпочався з першого жовтня цього року, вже четверо мешканців Перечинського району здали до поліції зброю.

Зокрема, 3 жовтня цього року два мешканці одного з сіл Перечинщини здали два газові пістолети марки МЕ-8. Вони пояснили, що не мають потреби її використовувати чи застосовувати в подальшому, тому вирішили позбутися у встановленому законом порядку, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій поліції Закарпатської області.

7 жовтня до Перечинського відділення поліції звернулося двоє громадян. 24-річний житель Перечинщини, який, розповів, що під час збирання грибів в лісовому масиві неподалік села, знайшов предмет схожий на мисливську рушницю. Чоловік звернувся до Перечинського відділення поліції із заявою та проханням зареєструвати цю зброю в законному порядку. Цього ж дня із заявою до Перечинського ВП звернувся 25-річний житель Перечинщини та розповів, що знайшов в лісі пакет з мисливською рушницею, штик-ножем з упором та набої. Чоловік забажав зареєструвати мисливську рушницю на своє ім’я.

Керівник Перечинського відділення поліції підполковник поліції Анатолій Шкирта нагадує, що місячник добровільної здачі зброї триватиме до кінця цього місяця. В цей час громадяни мають змогу добровільно здати наявну в них незареєстровану чи заборонену зброю, боєприпаси або вибухові пристрої до Перечинського відділення поліції.