Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На автостанції у Мукачеві 16-річний студент "бомбанув" автівку

В Мукачеві поліція відкрила кримінальне провадження за фактом крадіжки з автомобіля. Правоохоронці оперативно встановили особу, яка причетна до цього злочину.

До поліції звернувся мешканець Мукачева та повідомив, що з його автомобіля викрали мобільний телефон, зарядний пристрій до нього та картки пам’яті. Сума збитків становила близько 3 тисячі гривень, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Правоохоронці  встановили, що до злочину причетний неповнолітній, 16-річний хлопчина, студент Великоберзнянського профтехучилища. Юнак зізнався у скоєному і розповів, що на автостанції у Мукачеві, чекаючи на свій рейсовий автобус до Ужгорода, він помітив у салоні автомобіля мобільний телефон. Він підійшов до транспортного засобу та виявив, що автомобіль був незачиненим. Хлопець розповів, що забрав телефон, сів на свій рейсовий автобус та поїхав з Мукачева.

Оперативники встановили, що юнак раніше вже мав судимість за скоєння крадіжки. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Речові докази вилучено, триває розслідування.