Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині ховатимуть трьох жінок, яких насмерть збив священик

Ось ця дорога стала смертельною для 3 жінок. Вони йшли по узбіччю поблизу будинків. Раптово на них ззаду наїхав автомобіль. Від удару їх відкинуло в різні сторони. Швидка приїхала за кілька хвилин, але рятувати вже не було кого. Жінки загинули на місці.

"Кажуть, що зустрічна машина його засліпила, він їх не побачив та тому вдарив у них. А їх він десь близько 140 кілометрів на годину", – мовив житель Виноградівщини Іван Юраш.

"Вбивши їх моментально. Привезли їх. Усі черева розтрощені, рука зломлена у однієї жінки. Лиш одна в неї на грудях. А то все покалічено", – сказала родичка загиблої Марія Роспопа.

За кермом автомобіля був 78-й річний чоловік – священик греко-католицької церкви в сусідньому Виноградові. Його на місці затримали правоохоронці. У крові виявлено алкоголь.

За іронією долі жертвами священика стали 3 побожні подруги. У місцевій церкві вони допомагали проводити служби. А в той фатальний вечір поверталися з заупокійного молебня.

"Одна з них старша – понад 70 років, інша – 50, третя десь там посередині – 62. Вони постійно молилися. Одна постійно допомагала прикрашати, прибирати церкву. Жінки були набожні, справжні християнки", – розповів церковник Михайло Гвоздьо.

Священик поки знаходиться в слідчому ізоляторі. Йому загрожує від 7 до 12 років. А сьогодні у Підвиноградові ховатимуть одразу 3 односельчанок.