Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець постане перед судом за ухилення від громадських робіт

50-річного чоловіка мукачівські правоохоронці розшукали у обласному центрі, де засуджений переховувався від виконання рішення суду. 80 годин громадських робіт чоловік мав відпрацювати за те, що намагався викрасти туї.

50-річний мукачівець намагався викрасти саджанці туй з парку у м.Мукачеві, проте був затриманий місцевою охороною. За фактом замаху на злочин було відкрито кримінальне провадження, матеріали по завершенню розслідування слідчий  Мукачівського відділу поліції направив на розгляд до суду, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Мукачівський  міськрайонний  суд обрав для чоловіка покарання у вигляді 80 годин громадських робіт.

Однак той ухилявся від відбуття призначеного покарання і переховувався в Ужгороді. Дільничні офіцери Мукачева знайшли та доставили розшукуваного до відділу поліції.

Наразі щодо мукачівця слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом ухилення від покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Вирішується питання про оголошення   фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за яке йому  загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.