Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонникам навіть пострілами не вдалось затримати контрабандистів

На Закарпатті прикордонники продовжують активно протидіяти протиправній діяльності на державному кордоні. Такі заходи проводяться у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських країн, що межують з нашою державою.

Так, цієї ночі прикордонники Мукачівського загону попередили дві спроби переміщення тютюнової контрабанди. Прикордонний наряд відділу «Вилок» під час моніторингу держрубежу виявив 7 пакунків загорнутих у чорні поліетиленові пакети. Невідомі планували незаконно переправити партію сигарет до Угорщини через канал Ботар, по якому проходить кордон, – зазначає прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Прикордонники виявили правопорушників та ті вдались до втечі. Незважаючи на попереджувальні постріли, зловмисників затримати не вдалось. Пакунки в яких знаходилось 3 500 пачок сигарет доставили до відділу прикордонної служби «Вилок».

Ще одну спробу контрабанди сигарет вдалось попередити на українсько-румунській ділянці кордону, поблизу населеного пункту «Ділове». Завдяки оперативному обміну інформацією прикордонників відділу «Ділове» Мукачівського загону з румунськими колегами було виявлено та затримано 10 пакунків сигарет та одного громадянина України.