Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець ховав у кущах крадені будматеріали

До поліції Мукачівського відділу з заявою про крадіжку звернувся директор підприємства. Чоловік повідомив, що невідомі викрали з території складського приміщення, що знаходиться по вулиці Івана Франка, 80 упаковок мінеральної вати, завдавши збитків підприємству майже на 14 тисяч гривень.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 25-річний місцевий мешканець. Правоохоронці з’ясували, що він вночі переліз через паркан на територію складу, звідки і викрав 80 упаковок мінвати. Половину з них чоловік продав знайому, а решту – сховав у кущах, – інормує відділ комунікації поліції Закарпатської області. Полісмени вилучили решту упаковок та повернули власнику.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція даної статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до шести років.