Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У центрі Мукачева СБУ затримала «кримінального авторитета»

Співробітники Служби безпеки України протягом доби вилучили на Закарпатті велику партію контрабандних психотропів та припинили діяльність потужного угруповання, яке оптом реалізовувало «важкі» наркотики.

Під час перевірки спільно з прикордонниками та митниками автомобіля на митному посту «Дяково» оперативники спецслужби виявили понад шістдесят тисяч психотропних пігулок. Орієнтовна вартість наркотику, який зловмисник ввіз до України для перепродажу, становить майже десять тисяч доларів США. Відкрито кримінальне провадження за ст. 305 Кримінального кодексу України.

У Мукачеві під процесуальним керівництвом прокуратури співробітники СБ України припинили діяльність потужного угруповання, яке оптом реалізовувало «важкі» наркотики, стверджує прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що «кримінальний авторитет» організував виготовлення екстракційного опію у приватному будинку. Разом зі спільниками він збував оптові партії наркотику постійним клієнтам. Оперативники спецслужби задокументували продаж наркоділками двохсот кубів опію.

Під час спроби збуту ще 240 кубів наркотику співробітники СБУ затримали «авторитета» разом зі спільником у центрі Мукачева.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 307 Кримінального кодексу України, наркоділкам повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

За обома фактами тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.