Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловіки винесли посуду на 40 тисяч

Привласнити мідний посуд на суму 40 тисяч гривень ужгородцям завадили поліцейські охорони. Правоохоронці затримали крадіїв, коли ті з награбованим йшли вулицею міста.

Цими вихідними, пізно ввечері, під час патрулювання міста Ужгорода увагу поліцейських охорони привернули троє підозрілих осіб ромської національності. Молодики в руках несли мідний посуд та інші речі з цінного металу, при цьому поводились збуджено, – повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Така поведінка молодиків викликала підозру, тому їх зупинили. Під час дізнання чоловіки не змогли пояснити що за посуд та звідки і куди його несуть, тому наряд групи затримання УПО прийняв рішення викликати слідчо-оперативну групу поліцейського відділу міста Ужгорода.

Вже наступного дня з’явився і власник посуду, який звернувся в поліцію з заявою про зникнення цінних речей. Ужгородець упізнав своє майно серед вилучених у молодиків, яких затримали поліцейські охорони. Як виявилось, награбували підозрювані на суму 40 тис.грн.

Поліцейські встановили особи правопорушників: це хлопці з Ужгорода, один з яких 14-річний, та інші - 20, 27 років, які вже притягувались до кримінальної відповідальності за ст..185  (крадіжка). Молодики затримані, наразі слідство триває.