Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканець Луцька побив двох закарпатців: чоловіки опинилися в лікарні

Правоохоронці встановили місце перебування та зобов‘язали явкою до поліції мешканця міста Луцьк, який обґрунтовано підозрюється побитті двох жителів рахівського села Луг. Заява про злочин була зареєстрована за повідомленням чергового лікаря Рахівської районної лікарні.

Зі слів заявника, до медзакладу серед ночі доставили двох мешканців Рахівщини. У чоловіків діагностували незначні тілесні ушкодження, характерні отриманим у ході бійки.

Правоохоронці з’ясували, що травми чоловіки отримали внаслідок сутички з невідомим чоловіком, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Чоловік жорстоко побив подружжя у їхньому будинку

Провівши необхідні оперативно-розшукові заходи, поліцейські встановили особу чоловіка, котрий травмував потерпілих. Ним виявився раніше судимий за наркозлочини мешканець міста Луцьк.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України. Наразі чоловіка, що підозрюється у вчиненні правопорушення зобов‘язали з‘явитися до Рахівського районного суду.