Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині жінка вбила чоловіка

Між чоловіком та жінкою зав’язалася сварка, під час якої вона вбила чоловіка. Жінці уже повідомили про підозру у вчиненні цього злочину.

У вівторок, 16 січня, до поліції надійшло повідомлення від фельшера села Зубівка Мукачівського району, який повідомив, що констатував смерть місцевого мешканця. Медик повідомив, що ознак насильницької смерті тіло не має.

Слідчо-оперативна група на місці події підтвердила висновок лікаря. Лише після проведення судово-медичної експертизи вдалося встановили, що попри відсутні видимі травми 62-річний чоловік помер від удару по голові.

На допомогу працівникам Мукачівського районного відділення поліції одразу прибули колеги з Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Слідчі та оперативники встановили, що в день смерті потерпілого на територію його приватного дворогосподарства заходила сусідка.

Читайте також:
Поблизу річки знайшли вбитою молоду дівчину

Між чоловіком та 50-річною жінкою зав’язалася сварка, під час якої вона один раз вдарила опонента по голові. Від отриманої травми невдовзі потерпілий помер.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Жінці уже повідомили про підозру у вчиненні цього злочину. Тепер вирішується питання про взяття її під варту.