Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Смертельна ДТП: винуватець аварії залишив чоловіка помирати

Вчора, 15 квітня, о 22:55 поліцейські отримали повідомлення про те, що в смт. Буштино автомобіль збив на смерть людину та покинув місце події.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що ДТП сталася в смт. Буштино по вулиці Центральній. Водій автомобіля "Škoda Оctavia" рухався в сторону міста Хуст і наїхав на пішохода – 23-річного місцевого мешканця.

Від отриманих травм чоловік помер на місці. Для затримання винуватця аварії, який покинув місце події, поліцейські ввели план "ПЕРЕХВАТ".

Читайте також:
Смертельна ДТП поблизу Мукачева: стали відомі нові подробиці

За лічені години полісмени розшукали підозрюваного. Як виявилося, після скоєння ДТП, чоловік припаркував авто на подвір’ї родичів. Підозрюваного – 40-річного односельця потерпілого, правоохоронці затримали. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, свою вину чоловік визнав. 

У його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Автомобіль помістили на спецмайданчик Тячівського відділу поліції. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.