Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Ракошині 21-річний хлопець украв у односельця мопед

Вчора, 15 квітня, близько 13:40, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села Ракошино Мукачівського району про викрадення його моторолеру. На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи, сектору реагування патрульної поліції Мукачівського відділення.

За декілька годин правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення злочину та затримали його. Ним виявися 21-річний односелець потерпілого. В ході розслідування у поліції з’ясували, що власник залишив свій транспортний засіб на вулиці, біля паркану, із ключем у замку запалювання.

Побачивши це, підозрюваний в угоні сів на чужий мопед і поїхав. Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, наступного дня йому вдалось перепродати крадене.

Читайте також:
Правоохоронці затримали на Іршавщині братів, яких підозрюють в угоні трьох автівок

За незаконне заволодіння транспортним засобом, а це частина 1 статті 289 Кримінального кодексу України відкрите кримінальне провадження. Викрадений моторолер працівники поліції вилучили та після проведення слідчих дій повернуть власнику.

Фігуранту кримінального провадження за вчинене загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. У справі триває розслідування.